ЈП „Комуналац“: Реконструкција улице Стевана Дороњског

Почела реконструкција улице Стевана Дороњског!

У наредних неколико дана, како смо сазнали из ЈП „Комуналац“ биће урађено КОМПЛЕТНО пресвлачење асфалта у овој улици.

Данас ујутру су грађани у зградама улици Стевана Дороњског добили обавештење да се од данас, 21. маја, ради реконструкција улице Стевана Дороњског и да се уклоне аутомобили испред зграда. Тренутно су машине „Бачка пута“ пута тамо.

С обзиром да у кућама у истој улици грађани нису сви добили исто обавештење биће данас отежано радницима да обављају радове.


Од  општине Бечеј добили смо и званично саопштење када је у питању реконструкција улице Стевана Дороњског следеће садржине.

„Започели су радови на уклањању застарелог битуменизирајућег слоја, који датира из 80-их година, са циљем постављања подлоге преко које ће по први пут у улици Стевана Дороњског бити нанет асфалтни слој. Вредност инвестиције износи око 6 милиона динара, а радови ће трајати максимално 7 дана.

Асфалтирање улице Стевана Дороњског, у дужини од 570 метара, резултат је акције „Буџет по мери грађана”, коју Општина Бечеј традиционално спроводи са Бечејским удружењем младих, а у оквиру које грађани могу предлагати буџетске приоритете и инвестиције.“