Óbecse

Kié a legszebb kert Óbecsén?

Az RTS új tévéműsora is várja azok jelentkezését, akik szakemberek segítségével csinosítanák a kertjüket

Az eredetileg meghirdetett időpontig, azaz június 30-áig közel hetvenen jelentkeztek az idén immár 5. alkalommal megszervezett Óbecse község legszebb kertje elnevezésű versenyre, de a kertcsinosításnak nem kedvező rendkívül csapadékos időjárás miatt a szervezők – az Ikebana virágüzlet, az Ökobecse Polgárok Egyesülete és az Óbecse-Törökbecse Oldtimer klub – úgy döntött, hogy szeptember elsejéig meghosszabbítják a nevezési határidőt. A versenyre kerttel, udvarral, erkéllyel/terasszal, illetve sziklakerttel/szökőkúttal lehet jelentkezni az Ikebana Virágüzletben (Fő utca 57.), az ekobecej@gmail.com e-mail címre vagy a Najlepša bašta u našoj opštini Bečej Facebook-oldalon, fényképek beküldésével.

Azokhoz, akik nem tudnak képeket készíteni és beküldeni, a szervezők személyesen fognak ellátogatni. Az eredményhirdetést és a nyeremények ünnepélyes átadását szeptember 16-ára, az Ózon Világnapjára tűzték ki.  A verseny közösségi oldalán egy másik felhívás is megjelent nemrégiben, ebben az RTS a Prva bašta Srbije című új tévéműsorához keres elsősorban olyan jelentkezőket, akik a községi versenyen lecsúsztak a dobogóról – nekik szakemberek nyújtanak majd segítséget a kertrendezéshez, amihez a kerti felszerelést és a növényeket szponzorok biztosítják majd.

Azok, akik részt szeretnének venni ebben a műsorban és szakértői segítséggel szeretnék szebbé varázsolni a kertjüket, a baste.snezana@gmail. com címre küldjenek néhány fotót a kertjükről. További felvilágosítással a 063460983-as telefonszámon szolgálnak az érdeklődőknek.