ВестиДруштво

КЗМ: Још једном успешно уређен Горански парк

Горански парк је још једном уређен, а на традиционалу акцију у уређења Горанског парка у организацији Канцеларије за младе општине Бечеј 26.марта одазвало се око 150 Бечејаца.

Познато је да спортисти рекреативно користе трим стазе Горанског парка, стога су и овог пута на акцији постављања малча на трим стази, сређивања теретане на отвореном и отклањања смећа учествовали ученици средњих школа, чланови разних спортских клубова и удружења као и волонтери Канцеларије за младе општине Бечеј. Поред њих, како каже члан општинског већа за спорт омладину туризам и информисање, Давид Туфегџић акцији су се придружили радници ЈП „Комуналац“.

Акција прошла уз помоћ радника „Комуналца“, они су нам помогли око кошења траве. Одзив је био одличан имали смо око 150 учесника;представници средњих школа, удружења, спортских клубова и организација и волонтера. Циљ ове акције био је да се уреди срце Бечеја. Канцеларија за младе општине Бечеј обезбедила је малч, уређена је теретана на отвореном да би опет била спремна за летњу сезону. Затим смо покупили смеће и мале гранчице.Након тога смо офарбали клупе и канте за смеће, као и нове кућице за птице“, објашњава Туфегџић

Такође је најављено је да ће се у наредном периоду органзовати још оваквих акција освежавања.

Слика: КЗМ