КЗМ: Победнички радови фото и литерарног конкурса

Канцеларија за младе општине Бечеј је крајем прошлог месеца расписала два конкурса за младе, фото и литерарни. Прошле недеље додељене су и награде за најбоље радове. На фото конкурс под називом „Осмех се вратио у град“ било је више од 20 пријављених радова. Фотографија која је имала највише лајкова  по оцени бечејске јавности и која је побрала највише симпатија је фотографија Наташе Стојачић која је забележила осмех и леп моменат среће своје ћерке. Награда на овом конкурсу била је веома вредна. Наташа је освојила електрични тротинет.

Литерарни рад Саре Репац на тему „Осмех је крива која исправља све“ се истакао међу 20 пријављених литерарних радова и својом креативношћу и позитивним ставом што је утицало и на одлуку жирија о победи. Сара је освојила лаптоп.

Награде су свечано додељене у суботу 4. јуна а Канцеларије за младе је након тога Бечејцима и младим али и старијим обезбедила и гостовање стендап комичара Срђана Олмана у башти Позоришног клуба. Наступ Олмана и приход од улазница за вече стендап комедије је био хуманитарног карактера новац је намењен за помоћ Алекси Продановићу и његовој породици из Бачког Градишта који је прошле године био жртва трагичне саобраћајне несреће. Више  од стотинак наших суграђана било је у публици те вечери