Култура

КЗМ: Стендап Срђана Олмана

Генерална скупштина УН одобрила је 17. децембра 1999. године Резолуцијом 54/120 препоруку Светске конференције министара задужених за омладину да се 12. август прогласи Међународним Даном младих. Први пут обележен 2000. године, дан има сврху да скрене пажњу на проблеме, културна и правна питања омладине, ученика, студената. У Србији се овај дан обележава од 2007. године
Млади, који у Србији чине око 25 одсто популације жели на овај дан да покажу да су спремни да учествују у процесу доношења одлука и да им је место тамо где се одлучује о њиховој будућности.

Овај важан датум има за циљ и да укаже на значај улоге младих људи у друштву, као и да се млади подстакну на организовање активности у циљу скретања пажње јавности о свом положају.

Канцеларија за младе општине Бечеј је и овог пута за све своје чланове али и за остале грађане Бечеја припремила једно изненађење: пред бечејском публиком поново ће наступити један од најомиљенијих станд уп комичара у Србији, Срђан Олман.

Не пропустите удар доброг смеха и позитивне енергије 12. августа у 21:00 у пријатном амбијенту Позоришног клуба. Карте ускоро у продаји…