Спорт

LIVE ONLINE TRENINZI

Плесни клуб Макс денс наставио је да ради и у овој ситуацији. Начин рада су променили тако да уместо одласка у просторије клуба сви који желе да вежбају то раде путем апликација преко својих мобилних телефона или компјутера у свом дому!
“Срећна сам што су наши чланови позитивно реаговали и прихватили нови начин рада. Такође, доста нових људи се укључило и почело да вежба са нама. Посебно нас радује што то нису само наши суграђани него и људи из других градова Србије, али и из иностранства. И наша најстарија група коју чине жене старије од 60 година одлично функционише и прати све онлине! У овим данима свакако треба да послушамо савете и да останемо у својим домовима, али не и да будемо неактивни и да једемо велике количине хране. Наш савет је да се пријавите и вежбате са нама (тренинзи су за узраст 3-65 година, за оба пола, у наравно различитим временским терминима). Инфо телефон је 0638722020 или wеб сајт www.max-centar.com
Позивамо такође све суграђане да вежбају са нама и путем РТС-а и емисије “Јавни час-Остани код куће-Буди шампион” . Емисије су снимане у сарадњи са Министарством омладине и спорта, РТС, Савеза за рекреацију и фитнес Србије, Факултета за спорт и физичко васпитање Београд, Профекс академије здравог живота из Београда и плесног клуба Макс денс из Бечеја са циљем анимирања грађана Србије да буду активни и током ове ванредне ситуације. Емисије се три пута дневно емитују на РТС-у, а такође исте можете пронаћи и на You Tube каналу РТС забава.” , каже Марина Радић из плесног клуба Макс денс.