Max challenge: Слађана, Михаела и Марина – победнице Max challenge-a

У последњем Max challenge-u (31.05-28.06.2022), остварен је просечан губитак килограма – 4,028кг.

Најбољи од најбољих су:

  1. место Слађана Ђатков – освојила је поклон ваучер Fashion and friends.

Победница последњег Max challenge-а је умањила своју телесну тежину за 8.75% за само 4 недеље. Ево шта она каже, шта је кључ њене победе:„Истрајност, позитивне мисли, испитивање својих граница, подршка породице и пријатеља. Хвала Max challenge-u, хвала подршци групе. Моје тело вам је захвално! Све што хоћу, то и могу! Честитке свима, идемо даље!

  1. место Михаела Мелих – освојила је боравак за две особе на Салашу Ђорђевић на Палићу

„Још једно велико позитивно искуство за мене које је како кажу уродило плодом. Срећна сам, задовољна, позитивнија, лепше изгледам, а све то због ето 4 недеље здравог начина живота. Max challenge је заиста права ствар за оне који желе да стекну здраве навике, а притом скину килограме. Није тешко шетати, нити је истина да не можеш без хлеба, сланиша и слаткиша. Важно је само решити и некако уз помоћ предобре групе кренути. Група те мотивише, пробуди у теби чак и такмичарски дух и када можда посустанеш, ипак погледаш у групу, помислиш «па нисам ја најгора» и наставиш… Хвала пуно свима, хвала што сте ми помогли да дотерам „добру линијуˮ, да се осећам лакше, лепше и да будем пуна самопоуздања.ˮ – каже Михаела Мелих, која је освојила 2.место у последњем Max challenge-u. Своју телесну тежину је умањила за скоро 8% за само 4 недеље.

  1. место Марина Рац – освојила је поклон пакет Coldpressok сокова

„Други круг Max challenge-а је завршен и ја сам лакша за још 6кг. Пресрећна сам! Још ми је већа мотивација да вратим своју девојачку килажу. Никада нисам веровала да ћу то поново успети, а сада када видим да то могу, добијам вољу да остварим пуно неких ствари које сам одлагала. Шетње су постале свакодневна потреба, лепше спавам и осећам се много лепше и позитивније. Доста сам људи око себе заинтересовала за Chellenge и видим промене у њиховим свакодневним навикама. Идемо даље! Ово више није борба, сада је све задовољство и радовање сваки пут кад вага покаже мању бројку и још већа срећа кад добијем комплименте од мени драгих и блиских људи. Поред свега ту је и прегршт прелепих поклона од Max dance-а и Марине као мотивација за наш труд и успех.ˮ

Ово Марина Рац каже после још једног успешног Max challenge-а.

Њих три су освојиле и студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју а после 4 недеље укупно су лакше за 19 килограма.

Остали награђени су:

Марија Докић, Гордана Кукуљ и Тамара Марков – добијају Енова кофере, Марија Пескаров, Каролина Ковач и Кристина Уларик – на поклон добијају Layla patch work студио уникатне Max challenge јастуке. Дејан Макрин је освојио Coldpressok здраве воћне намазе, а Анико Сабади Пернатон гел. У Амбуланти Поломед на антицелулит масажама ће уживати Јована Јовановић, Ноеми Безег, Изабела Шормаз и Каталин Червењак, док ће Фабиола Кадаш уживати у масажи целог тела у салону Lashes and beauty by Ники.

Ближи се крај јулског Max challenge-а па ћемо ускоро сазнати и јулске победнике. Нови Max challenge почиње 26.07.2022. а пријавити се можете преко сајта www.max-centar.com