Спорт

Max challenge за све који желе најбоље за себе

Max challenge је програм који се организује већ годинама, сваког месеца у трајању од 4 недеље. Најчешћи разлози због којих се људи опредељују за овај програм су брзи, јако добри резултати. Правила су врло јасна и лако уклопљива у свакодневне активности ма чиме да се бавите и ма колико год година да имате. Најчешће се људи пријављују јер им је примарни циљ да смршају али разлози укључују и усвајање нових животних навика, редовну физичку активност, престанак конзумирања слаткиша, теста, касних оброка… Многи су изгубили самопоуздање, мотивацију, енергију, па желе да их поврате.

Доста учесника, немају проблем са вишком килограма, али им прија да с времена на време буду део групе, како би добили додатну дисциплину и подстрек, како би одржали своје навике дуготрајним. Већина такође воли да буде награђена за свој труд и залагање, а овде у Max challenge-у су награде увек лепе и има их много.

Програм се одвија online и намењен је за оба пола.

Max challenge је за Вас:

  • ако сте пробали да смршате на разне начине безуспешно
  • ако већину дана седите
  • ако често једете слаткише и друге нездраве намирнице
  • ако желите нешто да промените у свом животу а ни сами не знате одакле да почнете
  • ако Вам значи подршка
  • ако волите дружење, размену информација, да упознајете друге људе.

А ево и резултата из последњег Max challenge-а који је трајао 23.08-20.09.2022.

  1. место Катарина Николић награђена је са Fashion and friends ваучером
  2. место Ана Ленђел награђена је боравком за две особе на прелепом Салашу Ђорђевић
  3. место Зорана Макрин награђена је пакетом Coldpressok сокова

Њих три су после 4 недеље лакше за више од 20 килограма! Такође награђене су и са професионалним студијским фотографисањем у фото студију Кинг у Бечеју.

Награде су освојиле и: Вида Мартиновић, Меланија Лазић и Данијела Гарабиновић – прелепе Енова кофере Вишња Бубањ Вучић и Кристина Уларик- лепе, ручно рађене Laylapatchworkstudio јастуке. Александра Шекуљица и Жужана Чешак – анти-целулит масаже у Амбуланти Поломед у Бечеју. А Тамара Марков и Маја Аћин освајају прелепе кишобране. За све додатне информације посетите сајт www.max-centar.com