Култура

Народна библиотека Бечеј: Музички камп за децу

Народна библиотека у Бечеју у сарадњи са Музичким центром „Бубамара“ у августу, сад већ традиционално, организује дечији музички камп. Ове године камп се организује у другој половини августа, тачније од 16. до 29. августа. У питању су музичке радионице за децу два узраста и то за клинце од 3 до 7 године и за мало старије од 7 до 16 година.

И ове године тим професионалних музичара ће кроз радионице и индивидуалне часове учити децу основама свирања на појединим музичким инструментима (клавијатуре, гитара, бас гитара, бубњеви и виолина) али и основама певања за рок и поп бендове. Ова манифестације и програм кампа посвећени су пре свега едукацији деце о основама рокенрола и стварања музике у овом жанру. Организатори напомињу да је за старији узраст деце пожељно предзнање из музичких инструмената али није неопходно.

Пријаве трају до 14. августа. Сви заинтересовани могу да се пријаве у просторијама Народне библиотеке или на телефон 064/61-68-395. Отганизатори напомињу да је број места за радионице ограничен и да је једини услов чланска карта библиотеке.