Култура

Народна библиотека Бечеј: Анкета „Замисли жељу! (можда се и оствари)“

Народна библиотека у Бечеју покренула је онлајн анкету намењену корисницима са циљем да унапреди програм који би био што више у складу са интересовањима суграђана.

Посебан део анкете односи се на госте, познате и признате писце, уметнике, музичаре на стандардним програмским догађањима и манифестацијама током године, од засебних програма попут књижевних вечери, концерата, трибина и предавања до сада већ традиционалних програма као што су Недеља џентлмена, поетски конкурси и такмичења, библиоигре, радионичарски програми за децу и младе и др.

Целокупни тим Народне библиотеке улаже велике напоре да сваке године иновира програмску шему рада током године, да у свакој новој сезони покрене неки нови вид програмских садржаја који до тада нису виђени у  библиотеци уз напор да неке већ успешне одржи, поспеши и развије.

На својој фејсбук страници позвали су наше суграђане да се одазову и да заједнички ове године креирају програм Народне библиотеке у Бечеју и у свим њеним огранцима у насељенима местима.


„Замисли жељу! (можда се и оствари)“

Нова година је почела, а њоме и реализација наших нових програма!

Трудимо се да пратимо и ослушкујемо ваше потребе и интересовања и да на њих одговоримо што адекватније.

Овај пут, решили смо да ову сарадњу са вама, драгим суграђанима и суграђанкама, унапредимо тако што ћемо вас директно и јавно (пред свима) питати: кога бисте волели да угостимо у библиотеци?

Позивамо вас да ваше предлоге наведете у коментару ове објаве или на имејл Одељења за развој библиотечке делатности, maticna.becej@gmail.com.

Добродошле су све врсте предлога, дакле, не само из области књижевности, али предност дајемо домаћим ауторима/кама. Очекујемо да се јавите и унапред захваљујемо на дељењу објаве као подршци нашој акцији „Замисли жељу“ (можда се и оствари)“ – каже се у позиву Народне библиотеке Бечеј.