Нова цвећара у Бечеју

На улазу у Православно гробље у Бечеју је у суботу 15. фебруара отвaрa се нова цвећара. У објекту који је у власништву ЈП „Комуналац“ и који је овај простор решио да да у закуп. Шимон Естер, власница цвећаре „Жути невен“ је изнајмила простор и обновила рад овог објекта.

Цвећaра „Жути невен“ ће на гробљу радити сваки радни дан и суботом од 7 до 17 часова а недељом од 8 до 11 часова, али нова власница каже да ће на објекту бити истакнут број телефона и ако се укаже потреба биће доступни и вољни да клијентима изађу у сустрет и ван радног времена.

У понуди ће бити пре свега цвеће, свилено и резано. Букети, венци, икебане, пирамиде биће рађени и од резаног цвећа и од свиленог. Поред тога у новој цвећари могу се наћи и лампиони, свеће, кућице за свеће, флор траке, стандардна понуда за потребе сахрана и помена.

Власница цвећаре „Жути невен“ је најавила и ускоро отварање још једнe цвећаре у Новосадској улици број 26. У овој цвећари биће веома квалитетна понуда саксијског и резаног цвећа, мала даротека, корпице, букети, аранжмани. Ова нова цвећара биће отворена до краја априла месеца.