Политика

Ново руководство општинске организације СПС-а

Општински одбор Социјалистичке партије Србије одржао је изборну конференцију на којем је изабрано ново руководство странке. Нови председник општинске организације је Немања Карапанџић а секретар странке не општинском нивоу је Петар Јеленић. Изабрано је и девет нових чланова руководства. Нови чланови одбора су Александра Субаков, Александар Димитријевић, Никола Лакић, Мартина Наревски, Саша Димитријевић, Јасмина Митровчанин и Славко Бркић.

Бечејској изборној конференцији присуствовали су покрајински функционери странке. Изборној скупштини је присуствовао Борис Новаковић шеф посланичке групе СПС-а у Скупштини АПВ који је најавио и покрајинску изборну конференцију и конгрес странке средином децембра. Он је рекао да се управо у странци спроводе изборне конференције на локалном нивоу, најавио је покрајинску за 3. децембар и 17. децембра конгрес на којем ће бити изабран и председник СПС-а. Он је пожелео и новом руководству странке у Бечеју срећу у даљем раду.

Нови председник општинске организације СПС – Немања Карапанџић је најавио неке промене у раду странке на локалном нивоу, озбиљнији рад на омасовљавању чланства и јачању саме општинске организације странке као и иницирање активног политичког дијалога у општини организовањем јавних политичких трибина али и већим ангажманом и учешћем у расправама два одборника у локалној скупштини.