ВестиДруштво

„Олдтајмер клуб Бечеј-Нови Бечеј“: Још један сусрет љубитеља старих возила

„Олдтајмер клуб Бечеј-Нови Бечеј“ након непуних месец дана од претходног сусрета поново је организовао још једну изложбу старих аутомобила и мотора.

Ово су били до сада 15. сусрети љубитеља старих возила од почетка и ове године друга по реду оваква манифестација.

Као и раније дестинација поворке старих аутомобила и мотора који су кренули на пут испред Дечијег диспанзера био је Нови Бечеј.

На овој изложби било је чак 70-так аутомобила и 30 мотора и као и увек било је занимљивих и раритетних возила која су изазвале посебну пажњу како учесника тако и већег броја грађана који су испратили ову манифестацију.

Игор Киш, председник СО Бечеј је такође присуствовао овој изложби: „Већ годинама овим момци, предвођени Атилом Силађи из удружења љубитеља олдтајмера Бечеј-Нови Бечеј организују ове скупове. И сам сваке године излазим јер ово је је мало и лек за душу и манифестација за свачији укус. Често овде срећемо исте људе али и све више нових. Мислим да је ово један добар показатељ колико ове машине значе тим људима али и нама кад нам их овако изложе. У сваком случају ова изложба је за велику похвалу и веома сам и радостан и поносан што се овако нешто редовно одржава у Бечеју.“ – рекао је Киш.

Занимљивост на овој изложби били су примерци полицијских службених мотора из 80-тих година.

Слике Никола Маричић