ЗанимљивостиРазонода

Општина Бечеј: CACIB Бечеј уз подршку локалне самоуправе

Председник општине Бечеј др Вук Радојевић отворио је међународну изложбу паса свих раса CACIB Бечеј, коју организује Кинолошко друштво Бечеј у сарадњи са Кинолошким савезом Србије и међународном кинолошком федерацијом FCI.

Ове године изложба броји више од 300 паса из неколико земаља, а поред тога на CACIB-у су биле присутне судије из наше земље, Португала, Италије и Мађарске.

„Локална самоуправа годинама уназад финансијски подржава организацију ове традиционалне међународне изложбе паса свих раса и Кинолошко друштво Бечеј. Не само у Бечеју, већ и у другим насељеним местима наше општине постоји много квалитетних одгајивача паса и верујем да су многи присутни овде данас. Ова манифестација има посебан значај за нашу општину јер осим што пружа могућност нашим излагачима да представе своје псе, а верујем и освоје титуле, уједно доприноси унапређењу туризма јер, како смо чули, наш град ће тим поводом посетити и многобројни гости из других делова Србије и иностранства“, рекао је председник општине Бечеј, др Вук Радојевић приликом свечаног отварања.