Спорт

Победа у првом мечу

ФУДБАЛ – СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА

Фудбалери ОФК Бечеј 1918 су успели да остваре победу у првом припремном мечу ових зимских припрема. На новосадском „вештаку“ су првог дана фебруара савладани омладинци суперлигаша Војводине резултатом 3:1, што је свакако вест која може да обрадује љубитеље фудбала у Бечеју. Голове за нашу екипу су дали новајлија Лука Крајиновић, Петар Илић и Страхиња Илић. Иако у овим мечевима резултат није у првом плану, увек је лепо када се побеђује и када је екипа у победничком ритму.
Што се тиче промена у играчком кадру, вероватно је да ће наша екипа у наставку сезоне играти без Милоша Зличића и Жарка Кобиљског, па ће највећа главобоља тренера Милана Белића бити да им пронађе замене у нападу како би успели да надокнаде голове које су поменута двојица постигла у јесењем делу сезоне. Зличић ће највероватније прећи у редове прволигаша Бачке из Бачке Паланке, док Кобиљски тражи ангажман у иностранству.
У односу на почетак припрема промене је претрпио и стручни штаб па је доведен кондициони тренер Дејан Чокорило, а због тога што не може да усклади обавезе на радном месту са тренинзима прве екипе из стручног штаба је отишао помоћни тренер Далибор Новчић, који је остао у клубу са жељом да се посвети раду са млађим категоријама.
Данас ће фудбалери ОФК Бечеј 1918 играти у Бачком Градишту од 13 сати припремни меч са домаћом Војводином што ће сигурно бити квалитетна провера за изабранике Милана Белића а свакако ће бити и добра прилика за љубитеље фудбала у нашој општини да уживају у лепој фудбалској представи.

Синиша Ерак