Спорт

Медаље за Градиштанце

СТОНИ ТЕНИС – ПОЈЕДИНАЧНА ПРВЕНСТВА ВОЈВОДИНЕ

Стонотенисери Војводине из Бачког Градишта су остварили успешан наступ на појединачном Првенству Војводине за млађе кадете и јуниоре, које је у недељу 19. јануара одржано у Челареву. На највећем такмичењу наше покрајине Градиштанци су освојивши четири медаље, по две сребрне и бронзане.
Јована Козарски је до сребрног одличја дошла у конкуренцији јуниорки са Светланом Сладечек из Славија 96 из Ковачице. Такмичарка Војводине је била успешна и у јуниорском микс дублу где се окитила бронзаним одличјем заједно са Стефаном Лазићем из Аде.
Код млађих кадета успешан је био Алекс Пољак који је са Мариом Гајтом из Вршца освојио сребрну медаљу у конкуренцији парова, док је код млађих кадеткиња Ивана Белада са Алесиом Туркоње из Рапида из Николинаца освојила бронзано одличје, такође у игри парова.
Прошлог викенда, тачније у недељу 2. фебрара, је у Новом Саду одржано појединачно Првенство Војводине у конкуренцији кадета. Давид Лапиш, такмичар Војводине из Бачког Градишта је освојио бронзану медаљу у појединачној конкуренцији. Лапиш је у пару са Алексом Пољаком стигао до четвртфинала.