Победнице јунског Max challenge-a

Јунски Маx challenge је био најуспешнији до сада! Просечан губитак килограма по учеснику је био 4,6 килограма, док су прва три места успела да умање своју телесну тежину за 10% и више. Зорана Макрин, Горана Радојевић и Васја Субаков су за само месец дана смршале укупно више од 23 килограма! Маx challenge је још једном оправдао похвале које добија и потврдио да је изузетно добро осмишљен програм са итекако сјајним резултатима.
„Мени је Маx chalenge пуно помогао да стекнем здравије навике, да се правилно храним и да будем физички активнија. Осећам се много боље, здравије и имам више енергије. Препоручила бих свим особама које желе да скину вишак килограма, као и особама које желе да науче да воде рачуна о свом здрављу. Посебно особама којима је потребна стална „контролаˮ тј. подстицај, а интересантно је и за особе које воле да се такмиче.ˮ
Зорана Макрин из Новог Сада 1.место у Јунском Маx challenge-у, умањила је своју телесну тежину за -8.2 килограма за само месец дана. Она је освојила одлазак у Profex Akademiju у Београд, где ће додатно унапредити свој телесни статус.
„Маx shellenge је по мени најбољи и најздравији начин да се килограми смање, детоксикује организам, да се стекну здраве навике (и настави са њима и после завршетка Маx chellenge-а), у смислу шетње, правилне исхране, свих задатака (мотивационих)… Програм је толико добро осмишљен и једноставан. Савршено сам се уклопила. Одушевљена сам тиме како Марина све нас прати и њеном посвећености нама у групи. Поред тога што сам скинула килограме, ја се савршено осећам, пуна сам енергије и скроз сам се прилагодила програму. Ускоро планирам да учествујем опет.ˮ Горана Радојевић из Бачког Доброг Поља, 2. место у Јунском Маx chellenge-у. Горана је кориговала своју телесну тежину за -7.4 килограма за само месец дана. Њена награда је боравак на Салашу Ђорђевић на Палићу са себи драгом особом.
„Мени је Маx chellenge веома добро дошао. Имала сам пријатно искуство током њега. Препоручујем га свима који желе да стекну нове здраве навике. Скинути килограми су плус, али важније је што сам научила много нових ствари о себи и здравом начину живота.ˮ Васја Субаков из Бечеја, 3. место у Јунском Маx цхалленге-у. Васја је умањила своју телесну тежину за -7.5 килограма за само месец дана. Васја је награђена тродневним Cold Pressok детоx пакетом.
Прве три учеснице освојиле су и професионално фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју. Подељене су још неке вредне награде за труд и залагање односно лепе резултате.
Енова путне кофере су освојили Каталин Червењак, Саболч Албахари и Драгица Сираки, а антицелулит масаже ударним таласима у Поломед-у: Аница Ћелап, Марија Татаревић, Милица Сиришки, Корнелиа Кути Пивнички и Јулиана Рац.

Сви заинтересовани се могу пријавити за следећи Маx chellenge који ће трајати 13.7-10.8.2021. Инфо телефон 063-872-2020.