Спорт

Pobednice poslednjeg Max challenge-a

Sanita Trajković, Svetlana Ninkov i Aleksandra Jović

„Poslednji Max challenge je trajao 12.12-09.01.2024. To je bio najizazovniji program za učesnike jer je bilo dosta slava, proslava pa su i iskušenja bila veća.

Iako je prosečan gubitak kilograma grupe bio niži nego inače tj 2,7 kilograma, zadovolja sam jer su mnogi učesnici svake godine imali više kilograma, a sada su bili i na istom što se kilaže tiče kao pre praznika. I to je uspeh, ne ugojiti se tokom praznika!

Takođe imamo pojedince koji su se baš istakli i osvojili vredne nagrade.

Počeli smo već 9.1.2024. novi Max challenge, a skoro sva mesta su popunjena i za sledeći koji počinje 6.2.2024. Cilj nam je da ovaj program još više popularizujemo širom sveta jer je to sjajan način kako da ljudi izgube višak kilograma, budu fizički aktivniji, steknu nove bolje navike, osvoje nagrade, a i preventivno očuvaju svoje zdravlje koje je nešto najvrednije što imamo.“ kaže Marina Radić, koja vodi ovaj program.

1. mesto Sanita Trajković iz Bečeja – korigovala je svoju telesnu težinu za 8,47% za samo 4 nedelje. Nagrađena je sa poklon vaučerom za kupovinu u Fashion and friends radnjama, Face fitness tretmanom lica i profesionalnim slikanjem u Foto studiju King u Bečeju.
2. mesto Svetlana Ninkov iz Petrovaradina – korigovala je svoju telesnu težinu za 7,10% za samo 4 nedelje. Nagrađena je sa poklon paketom sokova Coldpressok, Face fitness tretmanom lica i profesionalnim slikanjem u Foto studiju King u Bečeju.
3. mesto Aleksandra Jović iz Berna – korigovala je svoju telesnu težinu za 4,32% za samo 4 nedelje. Nagrađena je sa poklon paketom sokova Coldpressok i profesionalnim slikanjem u Foto studiju King u Bečeju.

Renata Pataki iz Bečeja, Jasmina Pučić iz Bačkog Gradišta i Zorana Makrin iz Novog Sada dobitnice su prelepih Enova kofera.

Najkorisniji članovi grupe su Vesna Stojnić i Svetlana Gagić, obe iz Bečeja. Vesna je osvojila edukaciju u Školi za razvoj socijalnih veština, a Svetlana poklon vaučer za online kupovinu u apoteci Herba u Bečeju.

Čestitamo najboljima!