Друштво

Промените своје навике брже и лакше

Свако од нас је бар једном у животу покушао да промени неку навику!

Било да је то промена навика везана за исхрану (престанак конзумирања слаткиша, касних оброка), редовну физичку активност, престанак пушења, раније одлажење на спавање, редовније извршавање обавеза или било шта друго што Вам ствара нелагоду и сложићете се, то уопште није једноставно!!!

  • Шта радити када се јаве препреке?
  • Како смањити жељу према томе „што нас вуче“ и отпор према новој навици?
  • Шта је то што емоционално доприноси нашем неуспеху?

О овим и сличним питањима ћемо разговарати на онлине пре-давању и радионици „Промени своје навике брже и лакше уз Јасмину Ковачев, ЕФТ Мастер тренера“.

Ово је први и ексклузивни пут да ће држати предавање овог типа за које верујемо да ће Вам итекако бити корисно, донеће Вам нове увиде и праве савете и вештине како да будете успешнији у мењању свега што пожелите!!!

Већ више од две деценије, кроз семинаре, едукације, радионице и индивидуалне третмане Јасмина помаже људима да освесте и промене делове личног система веровања који их саботирају у животу. У раду комбинује сва годинама стицана знања и искуства са преко 50 едукација и семинара које је похађала широм света. Технику емоционалне слободе – ЕФТ, НЛП Мастер, Неуроинтеграцију, Нову Немачка медицину, Интегративни Цоацхинг за здравље применом МЕТА-Здравља, life – health и Results Coachinga, Технологије Нове Свести и др.

Техника Емоционалне Слободе – ЕФТ је базирана на класичним принципима акупунктуре и модерне Ајнштајнове теорије. Састоји се од једноставне процедуре тапкања акупунктурних тачака. Код правилне примене технике долази до брзог подешавања енергетских меридијана док смо пажљиво ментално подешени на оно што је у основи проблема. На овај начин је успостављена важна веза између ума и тела.

Три главне области ЕФТ примене

  • Решавање одређених емотивних проблема и неутрализовање траума из прошлости
  • Побољшање здравственог стања и уклањање болова
  • Уклањање одређених блокада са пута ка свом успеху.

Радујемо се да и Ви будете део групе и овог јединственог догађаја.

За све додатне информације стојимо на располагању! Број места је ограничен. Инфо телефон: 0638722020 · www.max-centar.com