Rendterápia a Than Emlékházban

Szeptember 11-én, vasárnap 10 és 18 óra között Rendterápia elnevezéssel egészségnapot tartanak az óbecsei Than Emlékházban. A rendezvényt a Than Fivérek Értelmiségi Kör és a Vi-Lo-Go Polgári Társulás az Egészséges Életmódért szervezi.

A rendezvényen az érdeklődők olyan egészségügyi praktikákat próbálhatnak ki, amelyekre a kórházakban és az egészségházakban nincs lehetőség.

A program összehangoló energiadobolással kezdődik 10 órakor, ezután kezdetét veszi az alternatív gyógymódok (reiki, különböző masszázstechnikák, csontkovácsolás, mágneses állapot felmérése, színterápia, lovas terápia) bemutatása és kipróbálása. Az egyéni gyógymódok kipróbálása 20-30 percig tart majd, ezért előre kell időpontot foglalni. 16:30-kor hangfürdő kezdődik, majd közös dobolással zárul a rendezvény.

A foglalkozások mellett vásár is várja a látogatókat, akik gyógyköveket, ásványokat, füstölőket, könyveket, különböző szappanokat és gyógykrémeket is vásárolhatnak majd.  Az érdeklődők szeptember 11-éig jelentkezhetnek a 060/333-6271-es telefonszámon. A programok ingyenesek.

F.R.