Óbecse

Segítsünk a törökbecsei Sabolčki családnak!

Egy törökbecsei, három kisgyermekét egyedül nevelő férfi megsegítésére szervezett gyűjtést a „Jedni za druge uvek tu” polgári csoport. Az epilepsziában szenvedő Robert Sabolčki, akit a felesége elhagyott, egy fürdőszoba és víz nélküli rozoga házban neveli az öt éves Vanját, a négy éves Leontinát és a két éves Dejant. Mivel a gyermekekre egyedül felügyel, nincs állása sem, viszont az ingatlannal egy csaknem 300 ezer dináros áramtartozást is örökölt az édesapjától, amit nem tud kifizetni a szolgáltatónak.
Az elmúlt napokban sokan siettek a család megsegítésére. Mivel Robert Sabolčki gyakran a nagymamához viszi a gyerekeket egy tál meleg ételre, az óbecsei Blizanci biciklibolt egy nekik összeállított kerékpárral kedveskedett a törökbecsei családnak.
Azok, akik valamilyen adománnyal vagy pénzzel szeretnék támogatni őket, az édesapát a 062/1063652-es telefonszámon érhetik el. Pénzt a „Jedni za druge uvek tu” UG nevére, „Pomoć porodici SABOLICKI” megjegyzéssel az alábbi számlákra lehet utalni: AIK BANKA 105-3609-66 (dinár) és 105-004012000941485 (deviza).

F.R.