СУБНОР Бечеј: Изабран нови председник и чланови председништва

Савез удружења бораца народноослободилачких ратова општине Бечеј одржао је 16. новембра ванредну скупштину.

На дневном реду скупшине био је избор председништва локалне организације СУБНОР-а, председника и надзорног одбора као и усвајање Статута организације, извештаји о раду у претходном периоду као и план и програм рада за нардени период од 2022 до 2026. године.

За председника локалне организације изабран је Милун Чокоровић, док је за његовог заменика постављен Милан Башић. Као остали чланови председништва изабрани су поред Чокоровића и Башића и Градимир Џигурски, Данило Дорословачки, Гордана Узелац, Миљан Јовановић, Јованка Јелић, Милош Личина, Нада Милованов, Савка Омаљев и Милица Калезић.

Нови план рада донео је нове задатке који су постављени пред ново руководство организације. Предвиђене су афирмативне активности у складу са идентитетом и сврхом организације СУБНОР-а. Предвиђено је и проширење броја активности са идејом да се унапреди рад локалних организација у свим месним заједницама као и проширење чланства, учествовање и организовање већег броја манифестација у циљу обележавања свих значајних историјских датума из народноослободилачке борбе, рад са младима и децом у циљу развијања културе сећања на херојску борбу наших суграђана током рата и др.