ДруштвоЕкономијаКултураРазонода

Тандербал 2018

Бечејски фестивал на Тиси „Тандербал“ ће се ове године одржати од 3. до 5. августа. Од извођача најављени група „Кербер“, Сања Илић и „Балканика“, Галија, Сигме, Свети Грал и бенд из Мађарске „Џокер“.

Како је изјавио Миомир Јеленић, члан општинског већа задужен за туризам, преговори са извођачима су у завршној фази.
-У петак, 3. августа планирани су група Кербер и Балканика, у суботу бечејске Сигме и Галија, док ће у недељу наступити новобечејски Свети Грал и мађарски бенд „Џокер“, а у току је договор са још једном групом из Мађарске.
Јеленић је додао да ће и ове године Тандербал обогатити бројна пратећа дешавања попут Етно базара, ватромета, људског ланца у Тиси.

Маријана Ћаловић стручни сарадник за културни туризам Туристичке организације општине Бечеј је истакла да је буџет за овогодишњи Тандербал 4.422.000 динара, као и да ова манифестација сасвим сигурно постаје препозната на туристичкој мапи Србије.
-На недавно одржаним Сусретима организатора манифестација на Златибору, Тандербал је освојио награду за најуспешнију нову манифестацију у 2017. години – рекла је Ћаловићева подсетивши и на златну плакету коју је бечејска Туристичка организација добила на новосадском сајму туризма 2017. године.

Извор: сајт Општине Бечеј