Óbecse

Tartományi delegáció Óbecsén

Újabb beruházások várhatóak a Sportközpontban

Június 18-án, csütörtökön Óbecsére látogatott Đorđe Milićević, a tartományi kormány alelnöke, Vuk Radojević, tartományi mezőgazdasági, vízgazdálkodási és erdészeti titkár, Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúsági titkár, valamint Nedeljko Kovačević, Vajdaság AT Tőkebefektetési Igazgatóságának igazgatója.
A delegáció először a Sportközpontban tett látogatást, ahol aláírták a szerződést az intézmény földszintjének átalakításáról. A beruházás értéke 3,7 millió dinár.
A látogatás során Đorđe Milićević, a tartományi kormány alelnöke elmondta, hogy az elmúlt időszakban sor került a Sportközpont tetőszerkezetének komplett felújítására 30 millió dinár értékben, de több milliós összegből fel lettek újítva az öltözők és a vized gócok is ebben a sportintézményben. A jövőben sor kerül a Sportközpont homlokzatának felújítására és befestésére, valamint egy szellőzőrendszer felszerelésére is.
Vladimir Batez sportfelszerelést nyújtott át az óbecsei röplabdaklub képviselőinek. Ezt követően a tartományi küldöttség meglátogatta a közelmúltban felújított Zöldfás utcát, amelybe a tartományi kormány és a helyi önkormányzat valamivel több, mint 120 millió dinárt fektettek be.

D.P.