Економија

Туристичка организација Бечеј: Чоколаде са мотивима бечејских разгледница

Туристичка организација општине Бечеј је обогатила своју понуду јестивих сувенира кондиторским производима који долазе из локалне фирме „Sweetsystem“-а. Ради се о веома квалитетним чоколадама које су паковане у специјално дизајниране кутије са бечејским мотивима. 

У просторијама Туристичке организације грађани али и посетиоци нашег града могу да пронађу сад већ пристојан асортиман који се састоји од млечне, чоколаде са лешницама и црне чоколаде са лешницима са обележјима Бечеја, тачније са старим разделницама нашег града. 

Свакако овај нови сувенир за већину Бечејаца може да буде леп поклон гостима. Сувенир који може да им остане као лепа успомена на наш град јер кутију могу увек да сачувају а чоколаду да поједу. Уз неку малу посвету биће то леп украс у неком албуму или на полици. 

Планира се такође да се ова понуда прошири и другим делицијама од чоколаде из асортимана ове локалне кондиторске фирме као што су:  чоколада са рижом, пралине, чоколаде без шећера итд …  

Дакле, посетите Туристичку организацију и одаберите свој омиљени укус или поклоните неку лепу чоколаду гостима и родбини која вам наврате током ових предстојећих пролећних празника.