ДруштвоЕкономија

Туристичка организација општине Бечеј на Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организације општине Бечеј представљала је ове године нашу општину на 41. Међународном сајму туризма. Циљ ове организације је био да представи потенцијале наше општине као туристичке дестинације, да покажу шта је то што наш град може да понуди туристима током боравка у граду или ако су на пропутовању.
Штанд ТО Бечеј био је, према речима организатора, веома посећен. Организатори су се потрудили да припреме добар штампани материјал и да обухвате све сегменте наше туристичке понуде.

„Штанд се састојао од бројних брошура и информатора ко-је је припремила сама ТО Бечеј, као и осталих привредних и угоститељских субјеката који су желели да се промовишу на нашем штанду. Поред свега онога сто наша општина има да понуди, посебан акценат је стављен на спортски и манифестациони туризам. Презентована је радничка спортска олимпијада која се ове године одржава у Бечеју и Новом Бечеј, затим фестивал на води Тандербал, Дани Деда Мраза, ликовна колонија, као и Мајске игре, Бечеј ноћу, Фолк фест и многе друге манифестације које се одржавају у Бечеју на годишњем нивоу. Посетиоци су посебно били заинтерсовани за наше једнодневне и дводневене посете Бечеју, затим за посете дворцу Богдана Дунђерског, али и за гастрономску и винску понуду наших произвођача. Општи утисак је да је наша општина препознатљива на мапи туристичких потенцијала Војводине, пуно лепих утисака смо чули и од оних који су посетили Бечеј у претходном периоду.” – рекао нам је директор Туристичке организације Немања Карапанџић.