Друштво

Ухапшени због малолетничке порнографије

Дана 24. и 25. августа успешном акцијом полиције и тужилаштва у Бачком Петровом Селу ухапшено је двоје аустријских држављања због основане сумње да су снимали малолетничку порнографију, а затим је дистрибуирали путем интернета на друштвеним мрежама.

Осимњичени су четрдесетседмогодишњи мушкарац С.К.Г.  и тридесетпетогодишња жена С. Б. из Аустрије који имају привремено боравиште у Петровом селу.

Како смо незванично сазнали они су користили малолетну децу, највероватније из самог села ради снимања порнографског садржаја.

Основни јавни тужилац у Бечеју поднео ј предлог за одређивање притвора та два лица о чему је одлучивао сидија за претходни поступак Основног суда у Бечеју, Горан Чимбуровић. Он је саслушао оба ова лица и након тога одлучио да изрекне меру притвора од 30 дана, због карактеристичности дела. У току истраге осумњичени ће бити у притвору окружног затвора у Зрењанину.

Тужилаштво ће наставити убрзано да ради у сарадњи са полицијом и све даље информације везане за овај случај биће накнадно саопштене када се за то стекну услови, с`обзиром на природу овог дела, опасност и на то да се дешава у нашој општини.

Иако су у питању страни држвљани уколико се утврди њихова кривица, затворску казну служиће у Србији.

Редакција

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *