Új szőnyegek a Mladost Dzsúdó Klubnak

Dane Mandić, a Községi Tanács ifjúsággal, sporttal és turizmussal megbízott tagja október 7-én, szerdán látogatást tett az óbecsei Mladost Dzsúdó Klubban, ahol beszélgetett a klub edzőivel és tagjaival.
Néhány héttel ezelőtt Óbecse Község egy új, 250.000 dinár értékű szőnyeget biztosított és adott át az ifjú dzsúdózóknak, amelyet a teremben helyeztek el. Ennek köszönhetően a Klub ifjú tagjai ezentúl jobb feltételek között edzhetnek.
A Klub edzői elmondták, hogy több mint három évtizede nem lettek cserélve a szőnyegek, amin az öt évestől a szenior korosztályú sportolók minden este edzenek. Ez is arról árulkodik, hogy mennyit jelent ez az adomány az óbecsei dzsúdózóknak. Az edzők és tagok egyaránt kifejezték örömüket és elégedettségüket.
Dane Mandić a látogatás során elmondta, hogy a Mladost Dzsúdó Klub a községünk területén működő egyik legsikeresebb sportklub, amit eddig elért eredményeik, sikereik is tanúsítanak. A terem falait fényképek díszítik, melyek a klub megalakulása, azaz 1982. óta napjainkig mutatják be a Klub történetét, fejlődését, sikereit, elismeréseit.

D.P.