Друштво

УСПЕШНО ЈЕ ЗАВРШЕН ЈОШ ЈЕДАН MAX CHALLENGE

Најбоља у Августовском Max challenge-у је Каролина Ковач. Она је заузела 1. место изгубивши 8.3кг и 15цм у обиму струка за само месец дана. Награђена је одласком у врхунску установу PROFEX Академију Здравог Живота како би додатно унапредила свој телесни статус, а фото студио Кинг ће је врхунски фотографисати. Навијамо за Каролину да тако настави и даље да унапређује своје здравље. „Јако сам задовољна са Max Challenge-ом, никад нисам мислила да могу без грицкалица и без слатког. Све задатке које смо добили, одрадила сам. Чак сам и више шетала него што је требало. Нисам мислила да ћу поред радног времена и свих кућних обавеза успети тако пуно да шетам, али успела сам. Више имам и енергије за све обавезе и јако ми прија шетња. Од кад сам почела Max challenge немам више ни честе главобоље. Није ми било ниста тешко. Свима препоручујем Max challenge, јер стварно није тешко. Кад решимо у глави да то морамо због здравља и због свега осталог, онда можемо и да успемо. Јер стварно све сто хоћемо то и можемоˮ закључује Каролина.
Чилу Данчо је пријатељи-ца пријавила и освојила је бесплатно учешће у Августо-вском Max challenge-у. И на крају је освојила и феноменално 2. место изгубивши чак 7кг и 9цм за само месец дана. Награђена је одласком и боравком на Салашу Ђорђевић на Палићу са драгом особом. А фото студио Кинг ће направити њене професионалне фотографије. „Драго ми је што сам се прикључила, била део групе, јер без Марине не бих успела ни упола толико колико сам сада. За месец дана изгубила сам 7 кг, 9 цм у обиму. Без речи сам! И нема гладовања! Свима бих препоручила да пробају!ˮ
Мирјана Бјеговић из Србобрана је за месец дана умањила своју телесну тежину за 8.5кг а обим струка за 9цм. Тим резултатима је освојила 3.место у Max challenge-у. Coldpressok је наградио тродневним детокс пакетом врхунских сокова и подржава је да настави са сјајним резултатима! А фото студио Кинг ће такође обавити и њено професионално студијско фотографисање.
„Последњих година сам се доста угојила, покушала сам сама да се изборим са тим вишком, али никако није ишло. Игром случаја сам сазнала за Max challenge и пријавила сам се. Сада након месец дана могу рећи да сам срећна због тога. Пешачим редовно, а и исхрану сам регулисала по Max Challenge програму. У првом месецу сам скинула 8,5 кг и 9 цм у обиму. Јако сам задовољна са постигнутим резултатима и идем даље до жељене килаже. Осећам се много боље и имам више енергије. Препоручујем га свима који не могу да се изборе са вишком килограма као и онима који желе да стекну здраве навике. Захвалила бих се и Марини која је увек ту за нас.ˮ

До краја године ће бити организована још 4 Max challenge-а а сви заинтересовани додатне информације могу наћи на сајту www.max-centar.com или их добити на број телефона 0638722020.