Спорт

Ватерполиста: Након Земуна потопљена и Бањица у Бечеју

Ватерполисти Бечеја савладали су у оквиру 17. кола Прве А лиге Србије екипу Бањице резултатом 11:7, по четвртинама 3:1, 3:2, 4:2, 1:2.

Ово је уједно била последња овосезонска утакмица коју су момци са Тисе одиграли на свом базену, јер је до краја такмичења остало још једно коло, а како и доликује екипа Бечеја опростила се од својих ватрених навијача победом и слављем.

Екипа Бањице која је Партизанов подмладак, од увек је била квалитетан противник, а у прилог томе и говоре досадашњи међусобни мечеви Бечеја и тима из Београда, где је Бечеј поред минуле утакмице, само једном у многобројним мечевима успео да слави и то у сезони 2018-2019.

Голове за Бечеј постигли су Коровљев, Сиротановић и Месарош по један, два гола постигао је Попов, док су се по три пута у листу стрелаца уписали Ићитовић и Бошковић.

Такође, Бечејци су у оквиру 16. кола Прве А лиге Србије, 17. марта савладали и екипу Земуна са 12:10, по четвртинама 2:1, 3:4, 4:2, 3:3. Том приликом голове за Бечеј постигли су: Коровљев, Попов, Месарош и Филип Ковачев по један, два гола постигао је Сиротановић, док су по три пута мрежу тресли Бошковић и Туцаков.

Након друге узастопне победе, екипа Бечеја налази се на шестој позицији на табели са 26 бодова колико има и петопласирани Београд. У наредном и последњем 18. колу, у суботу 1. априла момци са Тисе путују у Панчево, где ће одмерити снаге са тамошњом екипом Младости.

Вукашин Љубојев