Спорт

VI Disco Dance Challenge

Oдржан у Max dance-u 26.02.2023

Disco dance challenge је настао са циљем да помогне деци да се што боље припреме за такмичења вишег ранга. С обзиром да одлазак на свако такмичење, шивење костима и сл итекако кошта родитеље, ми смо направили такмичење код нас у клубу. На тај на-чин желимо да деца виде шта је то такмичење, шта се од њих тражи, да их већ припремамо за такмичења вишег ранга на којима се игра неколико пута, да стекну ту издржљивост, став, самоувереност па да тек онда иду на такмичења у друге градове.

Данас смо први пут имали категорију Disco dance соло за мини кидс (узраст до 7 година) и такмичило се осам дивних девојчица од којих су се посебно истакле Дорка Асталос Гомбар, Лена Кути и Настја Тодоровић! Све девојчице смо наградили за труд и залагање!

Победнице у Б категорији су биле:

  1. место Дуња Чешљевић
  2. место Николина Јовановић
  3. место су поделиле Невена Глигић и Дуња Нићин
  4. место Хана Кути

Оне су награђене поклон пакетима.

Победнице у А категорији су биле:

  1. место Ања Милованов (Србија)
  2. место Сташа Алексић (Србија)
  3. место  Kitti Szatmari (Мађарска)
  4. место Lili Foldes (Мађарска)
  5. место Emma Maria Farkas (Мађарска)

Победнице у А категорији су освојиле новчане награде.

Најбоље у пару су биле Сара Пругинић и Леона Каприш, друге су биле Анастасија Гркинић и Софија Папић, а треће Теодора и Ни-колина Андрејевић!

По први пут су се такмичиле и  Disco dance групе а најбоља група је била: сениорска Max dance-Ања Милованов, Доротеја Мраовић, Тамара Гавански, Ања Динић, Леона Каприш и Теодора Мишковић. И оне су освојиле новчану награду.

Судије су изабрале и најкорисније играче у групама, па су Дуња Чешљевић, Хана Кути, Лана Глишин и Ања Милованов награђене лепим пакетима.

Хвала пуно др Романи Романов, Николети Видаковић и Александри Радић које су помогле у избору најбољих.

А на овом Disco dance challenge-у су поред плесача из Max dance-а учествовали и плесачи из Зрењанина и Будимпеште. Disco Dance Challenge је сјајна припрема и мотивација за све Disco dance плесаче да даље напредују и развијају се како би били још бољи на такмичењима вишег ранга.

Честитамо свим учесницима на енергији и снази да непрестано плешу неколико сати, кроз неколико рунди. Било је све то итекако захтевно.

Поносни смо на Вас!

Следећи VII Disco dance challenge је заказан за 11.03.2023. године.