Спорт

Завршен је још један Max challenge

… који је трајао 7.3-4.4.2023.

Просечан губитак килограма целе групе је овог пута био 3.5кг а најбољи од најбољих су:

  1. место Мирјана Спајић из Бечеја која је награђена поклон ваучером за куповину у Fashion and friends official радњама
  2. место Лилиен Патаки Крањец из Аде која је освојила боравак са себи драгом особом на Салашу Ђорђевић на Палићу
  3. место Сања Калуђеровић из Београд која је награђена поклон пакетом врхунских хладно цеђених Cold pressok сокова

Ове три даме су освојиле и професионално студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју. Оне су заједно лакше за 17, 6кг после 4 недеље!!!

Награђене су и Александра Крагић из Сремске Каменице, Ангела Шетало из Швајцарске и Милица Јаћимовски из Новог Сада које су добиле прелепе Енова кофере.

Зорана Макрин из Новог Сада и Соња Блажић из Бечеја награђене су за највише пређених км у последњој недељи Max challenge-а поклон пакетима пријатеља Max challenge-а, а такође ове награде следе и Маји Аћин из Зрењанина, Вукашину Маџару такође из Зрењанина и Јовани Стојачић из Новог Сада који су по мишљењу целе Max challenge групе били најкориснији део целе групе.

„Са Max challenge-ом сам упозната од самог почетка и била сам задивљена резултатима људи које сам познавала али никако нисам могла да преломим да се укључим у програм. Веровала сам да ћу „ја то моћи сама“ и „зашто ми треба неко да ми говори шта и када треба да једем“! Док ме једног дана моја драга снаја није пријавила и тако сам почела, помало скептична у почетку да ли ћу ја то моћи да издржим. Често сам у шали говорила“ па мене мој муж воли овако дебелу“. Само нисам никад себе питала да ли ја себе такву волим. Већ после прве недеље сам схватила да нисам нормална што сам то толико одлагала и да је овај програм створен за мене.Уживала сам, дивно сам се осећала и како се последња недеља завршавала тако сам осећала да то неће бити исто без Марине и без групе.Свако ко жели да промени и искорени лоше навике, избаци негативну енергију, покрене своје тело, изгуби килограме, а не може сам, од срца препоручујем Max challenge!!!“

Мирјана Спајић из Бечеја је кориговала своју телесну тежину за 8.23% после само 4 недеље у Max challenge-у, што је довело и до победе!

Пријаве за следеће Max challenge су у току! Радујемо се новим учесницима!

www.max-centar.com