ДруштвоРазонодаСпорт

Завршен мајски max challenge

Мајски max challenge је трајао 20.5-16.6.2020. године и у њему је учествовало 49 учесника, а цео challenge је организовао плесни клуб Max dance. Просечан губитак целе групе је био 3,18 кг. Најуспешније су биле Беата Балинт, Сања Бакрач и Оливера Кекић које су укупно изгубиле 24 кг за само четири недеље на рачун масти и вишка течности, а такође су укупно изгубиле 25 цм у обиму струка. Оне ће као награђене боравити у Profex Академији у Београду на челу са проф др Душком Илићем, где ће имати мини тестирање телесног статуса, врхунски тренинг и посебну негу, што ће им итекако значити за даље унапређење њиховог здравља и телесног статуса. Питали смо Беату Балинт да подели са нама своје утиске.
1. Шта је био разлог ваше пријаве на мајски max challenge?
Хтела сам да стекнем нове здравије навике, везано за исхрану и за физичку активност и зато сам се пријавила.
2. Шта сте најчешће доручковали, ручали а шта вечерали?
За доручак сам најчешће јела или печено јаје или зелену јабуку. За ручак сам углавном припремала неко месо са поврћем. За вечеру сам гледала да једем што мање калорично, обично је то била салата или месо.
3. Шта је било најтеже, а шта најлакше током challenge-а за вас?
Најтеже је било не јести после 19 сати, тачније најтеже је било ујутру не доручковати одмах. Ако бих ујутру устајала у 6 сати, онда бих до 10 сати била јако гладна. Али успела сам све то да испоштујем.
4. Колико сте км недељно прелазили и како сте шетњу уклапали са осталим обавезама?
Од 20 до 40 км недељно, зависности од тога какво је било време…Устајала сам свако јутро пре посла, и ишла да се шетам. Мање сам спавала како би успела да уклопим и шетњу.
5. Да ли вам је значила подршка групе?
Мени искрено група није била толика подршка, као Марина. Њу сам увек могла све да питам, без обзира о чему је било речи. Увек је била пуна мотивације и имала је лепе речи за мене.
6. Да ли задовољни својим резултатима?
Јесам, наравно. Заиста сам задовољна.
7. Коме бисте препоручили max challenge?

Свима који хоће да промене навике, да се спреме за лето, да повећају своју физичку активност, као и онима којима недостаје мотивација. Ја учествујем и у јунском max challenge-у. Идемо даље… Све што хоћемо то и можемо.

Info tel 063/8722-020 www.max-centar.com
за заинтересоване за наредне challenge.