Активности Канцеларије за младе општине Бечеј

Радионица „Како да знамо да се некоме свиђамо?’

Канцеларија за младе општине Бечеј, је у четвртак 22. септембра организовала радионицу под називом „Како да знамо да се некоме свиђамо?“ која је била одржана у КЗМ. На овој радионици учесници су имали прилику да науче на шта треба да обрате  пажњу уколико желе да освоје потенцијалног партнера. Такође су научили како да прочитају говор тела, боју гласа и гестове друге особе. Радионицу је водила Оливера Букинац

Радионица „Изградите своје самопоуздање“

Канцеларија за младе општине Бечеј, је у четвртак 15. септембра организовала радионицу под називом „Изградите своје самопоуздање“ која је била одржана у КЗМ. На овој радионици учесници су сазнали шта је, заправо, самопоуздање, како да га побољшају у различитим животним околностима, а највише у партнерским односима.Такође су причали о примерима из праксе, применили и провежбали технике које ће им у томе помоћи. Радионицу је водила Оливера Букинац.

Још једна радионица „Кување са Даниелом Тепшом“

Канцеларија за младе општине Бечеј организовала је током претходне недеље и другу по реду радионицу веге кувања са Даниелом Тепшом. Као и претходних пута радионица је била веома посећена а у оквиру куварске радионице, Даниела је кроз своје једноставне и здраве рецепте представила основе веганске исхране, које су добробити и колико је она, заправо, укусна. Сви присутни су учествовали у прављењу хране, поред сланог јела припремали су и десерт у којем су сви могли да уживају. Даниела је спремно одговорала на сва питања у току радионице.

Радна акција уређења трим стазе у Горанском парку

На овој акцији окупило се око 80 учесника акције углавном волонтера КЗМ Бечеј, чланова спортских клубова и удружења, појединаца који су помогли да се стаза припреми и да се наспе нови слој малча чиме се доприноси квалитету и функционалности трим стазе која је изграђена 2017. године уз подршку Министарства омладине и спорта и Општине Бечеј.

Изложба ликовног конкурса ORGANIC ART

Канцеларија за младе општине Бечеј и ОШ ,,Шаму Михаљ“ Бечеј организују изложбу од 5. до 7.  септембра под називом „ORGANIC ART” у КЗМ Бечеј поводом излагања ликовних радова са конкурса који је расписала ОШ „Шаму Михаљ” Бечеј у оквиру обележавања Дечије недеље. Циљ конкурса био је да се укаже на значај заштите животне средине и рециклаже, а пријављени су радови у виду скулптура направљених од природних материјала и одговарали су на тему „Животињска или људска фигура”.

У оквиру ове изложбе ће у среду, 5. септембра, у 17 часова, бити уприличено отварање изложбе и додела награда за три најбоља рада.

Изложбу ћете моћи да посетите у четвртак, 6. септембра, од 11 до 14 часова и у петак, 7. септембра од 14 до 16 часова у просторији КЗМ Бечеј