Култура

„Бечеј ноћу“ 2023: Програм фестивала

Општина Бечеј је објавила на свом сајту и распоред наступа на манифестацији “Бечеј ноћу” 2023. године. Као што смо у најави писали ове године фестивал ће на главној бини, на тргу, бити дводневни. До сада је мала бина код Економске школе била резервисана за прво вече. С обзиром да ове године прве вечери наступа Констракта одлучено је да се и овај концерт одржи на великој бини. Општина Бечеј је ове године одлучила да шести „Бечеј ноћу“ буде дводневни и да још једном преиспита капацитете велелепног Трга: као главна музичка звезда наступиће Марија Шерифовић.

Први дан фестивала, у петак, 16. јуна, Општина Бечеј припрема богат културно-уметнички програм. Након наступа хора музичке школе „Петар Коњовић“ Бечеј наступиће Констракта и Marko Louis.

Концерти Марије Шерифовић као једне од највећих регионалних поп звезда и вокала импресивних могућности, нису само у домену музичко – сценског спектакла, већ место где се песмом буде најдубље емоције. Марија Шерифовић ће на манифестацији „Бечеј ноћу“ наступити у суботу, 17. јуна 2023. Пред Маријин наступ окупљени на бечејском Тргу ослобођења биће у прилици да уживају у наступу групе Нено Белан & Фиуменс, а како Општина Бечеј посебно негује мултикултуралност своје средине, и ове године ће угостити уметнике из Мађарске, групу Pannonia All-stars Ska Orchestra.