Политика

Бечејске демократе уз Сашу Јанковића

После неких једанаест месеци паузе, Општински одбор Демократске странке Бечеј, одржао је конференцију за новинаре поводом предстојећих председничких избора. Председник ОО ДС Марко Ђапић, као и чланови одбора Будислав Медурић и Слободан Злоколица истакли су да Демократска странка подржава Сашу Јанковића за председника републике.

– Он заступа исте вредности као и Демократска странка, а то су владавина права и поштовање закона, рекао је Ђапић.

Такође, овом приликом позвали су грађане да 2. априла изађу на биралишта и гласају за Јанковића, јер према њиховим речима, он ће помоћи у обнови моралне, етичке и економске ситуације у држави.

Члан општинског одбора ДС, Слободан Злоколица осврнуо се у свом излагању на каријеру Саше Јанковића и додао:

– Последњих десетак година он је обављао функцију заштитника грађана и за то време се променило више власти и свака му је дала легитимитет, без обзира што је критиковао све оно што не ваља и радио свој посао поштено.

После дужег низа година појавио се кандидат који завређује поштовање гласача, сматрају у ДС-у, па због тога апелују на све грађане, највише на оне који су “апстинирали” у претходном периоду, да изађу на изборе јер је јако битно подићи излазност на максимум.

Овом приликом најавили су да ће општински одбор Демократске странке бити домаћин посете Саше Јанковића, општини Бечеј, 21. марта. О детаљима посете јавност ће бити накнадно обавештена.

Осврнувши се на протекли период, који је за ДС био изузетно тежак, истичу да иако нису активни на политичкој сцени нашег града, редовно имају састанке одбора и прате шта се дешава на локалном нивоу.

– Суштина приче јесте да смо у овом периоду схватили ко смо ми и кога имамо у својим редовима. Ова група људи која је остала у Демократској странци представља само језгро странке, остали смо доследни ономе у шта верујемо, и ту смо да се боримо за своју идеологију без икаквог личног интереса, истакао је Слободан Злоколица.

Б.С.

Редакција

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *