Бронза за Козарски

Веома добар резултат остварила је Јована Козарски, такмичарка Стонотениског клуба Војводина из Бачког Градишта која је у суботу 20. октоба на „Трофеју Београда 2018“ који је одржан у Ковилову у конкуренцији кадеткиња освојила бронзану медаљу. Овај турнир се бодовао за званичне ранг листе Стонотениског савеза Србије, што довољно говори о квалитету противница са којима се надметала млада стонотесерка бачкоградиштанског клуба.
Стонотенисерке Војводине се ове сезоне такмиче у Другој лиги група Север где након непотпуног шестог кола заузимају прво место са скором од пет победа и једним поразом, мада треба рећи да другопласирано Змајево из пет утакмица има свих пет тријумфа док Торнадо из Михајлова са четири победе и једним поразом заузима трећу позицију. Екипа из Михајлова је нанела Градиштанкама једини пораз до сада и то у Бачком Градишту у мечу четвртог кола када је резултат био 3:2 за гошће.
Прошлог викенда екипа Војводине је савладала на гостовању Темерин са максималних 4:0 где су по један бод екипи из Бачког Градишта донеле Барбара Ђурчик, Ивана Белада, Ивана Ћућуз у дубл Ивана Белада и Јована Ћућуз.

Синиша Ерак