Спорт

Футсал: И са нешто слабијом игром уписана нова три бода

Клуб малог фудбала Бечеј 2003 уписао је и своју другу овосезонску победу, на паркету спортског центра „Ђорђе Предин Баџа“ савладана је екипа Новог Пазара са 3:2.

Подсетимо Бечејци су у првом колу, које се играло 2. септембра, били бољи од екипе Футсал Нова Пазова са 4:2, док су минуле суботе (24. септембра) у веома тешкој утакмици, успели до краја да славе, а како и сам тренер Шошо истиче од свега након овог меча само су три бода оно што радује.

„У такмицу првог кола коју смо играли, нисмо били на задовољавајућем нивоу, чак шта више били смо јако лоши. Сада смо одиграли за нијансу боље али је све то и даље врло бледо. Оно једино што ме радује јесу три бода, док ме све остало никако не може радовати, из разлога што мислим да екипа може више, такође су јако велике осцилације код играча, једну утакмицу одиграју добро, у следећој много горе, и тако се то све врти у круг. Надам се да ћемо доћи до неког позитивног ритма и почети да остварујемо победе, односно победе са бољом игром“, казао је тренер КМФ Бечеј 2003 Игор Шошо.

Слабо су отворили меч другог кола Прве футсал лиге Србије момци са Тисе, деконцентрисана, растрзана игра, са много грешака и грчевите дефанзивне игре током првог дела резултирала је да гости поведу са 0:1, стрелац у 11. минуту за екипу Новог Пазара био је Спасић. Други и последњи гол у првом полувремену у гужви крај десне стативе успео је жаргонски речено да „учачка“ Голуб у 17. минуту и да одведе екипе на одмор са 1:1.

У другом делу нешто боља игра домаћих, али гости ипак поново долазе још једном до вођства и повисују на 1:2 у 24. минуту, овог пута у листу стрелаца уписао се Мутавџић.

Екипа Бечеја имала је за разлику од првог полувремена много лепших контри и изгледнијих шанси у другом делу, а баш такву једну успевају да искористе у 30. минуту када је на асистенцију Голуба, Живић затресао мрежу гостију и поравнао резултат на 2:2. Последњи гол виђен је у 37. минуту лопту из корнера извео Живић, и пронашао Голуба који са неких седам метара волејем погађа Новаковића а лопта мења правац и одлажи у гол гостију за коначних 3:2.

Након овог меча поново следи пауза од две недеље а наредни меч момци са Тисе играју у Новом Саду против истоимене екипе 14. октобра.

„Пред нама су велики послови, имамо две недеље до трећег кола да мало смиримо главе, да дођемо себи и да се што боље уиграмо и припремимо за наредне утакмице које нас очекују“ кратко је закључио Шошо.

Вукашин Љубојев