Култура

Градско позориште: Представа „Брачна комедија“ у петак 10. фебруара

У Градском позоришту Бечеј у петак, 10. фебруара, на програму је представа „Брачна комедија“ у извођењу Сцене „Маска“ из Шапца. Представа почиње у 20 часова, улазница је 300 динара.

У представи играју Анета и Иван Томашевић, прваци Шабачког позоришта, а Иван Томашевић потписује и текст и режију.

Овај Бечејцима добро познат глумачки пар (гледали смо их у нашем позоришту у представама „Краљица смеха“, „Искушење“, „Ћелава певачица“, „Клара, догодило се нешто неочекивано“, „Нушићев оптималан број“…) одиграће нам још једну  сјајну комедију.

Резервације и информације: 021 6915 336

Синопсис:

Брачни пар је изашао у новоотворени ресторан да прослави седамнаест година брачног живота. Сазнајемо да имају шесторо деце: двоје њене деце из њеног првог брака, двоје његове деце из његовог првог брака и двоје њихове деце из њиховог брака. За време вечере се отварају теме о којима није било планирано да се то вече разговара о: ташти и свекрви, о деци, али и о односима жене и мужа у браку и мушко–женским односима и правима жена и мушкараца па све до жеље за развод.

„Размишљајући о репертоару и представама које су до сада урађене у продукцији Сцене МАСКА и ослушкујући жеље наше публике у Шапцу и широм Србије и региона, дошли смо до закључка да је дошло време за једну овакву комедију.

Без претензија да од представе правимо неки филозофски чин, желели смо да се поиграмо општим местима и темама које прате скоро сваку брачну заједницу“, кажу у Театру „Маска“.