Политика

Покрет социјалиста саопштење: ПОКС избацити из свих структуре власти у Бечеју!

Бечејски одбор Покрета социјалиста медијима је послао следеће саопштење поводим изласка ПОКС-а из власти у Бечеју:

„ПОКС избацити из свих структуре власти у Бечеју!

Бечеј, 07.02.2023 –  Ференц Тот испред Општинског одбора Покрета социјалиста Бечеј каже да та странка подржава одлуку Српске напредне странке у Бечеју да из општинске власти удаљи ПОКС.

– Потпуно се слажемо да политичке странке које суштински другачије виде будућност Србије, па самим тим и општине Бечеј не могу да буду део владајуће већине. Управо из тог разлога Покрет социјалиста користи ову прилику да поздрави избацивање ПОКС-а из свих структура власти, јер ПОКС неће постати ни квалитетнији, ни поштенији него што су до сада били, а њихово антидржавно деловање их само по себи кандидује за избацивање.

О томе како је ПОКС водио поверене им ресоре и предузећа то ће грађани оценити на изборима, али нажалост, све грешке и марифетлуке због којих су коалиција и грађани трпели, они неће понети са собом него остављају у наслеђе онима који ће сигурно радити боље и вредније него они.

Општински одбор Покрета социјалиста Бечеј подржава председника Вучића и уз њега је до краја. Борићемо се са председником Вучићем и против лажних социјалиста и против лажних патриота – поручили су у Општинском одбору Покрета социјалиста Бечеј.

Општински одбор Покрет социјалиста Бечеј“