Економија

Јавне набавке: Ескурзије за две школе и реконструкција атарског пута

Упретходне две недеље на порталу јавних набавки када су бечејске јавне установе, предузећа и општинска управа у питању нашло се само неколико покренутих, односно уговорених поступака.

Две основне школе са територије општине Бечеј су огласиле јавне набавке за ученичке екскурзије и часове у природи и то за све разреде од првог до осмог. Јавну набавку су говориле школе „Здравко Гложански“ и „Петефи Шандор“. ОШ „Здравко Гложански“ је са Бечејпревозом уговорила износе за превоз ученика у износу од 4.650.040 динара од којих је највећи износ од 938.000 отишао за екскурзију ученика 8. разреда као и за наставу у природи за децу од 1. до 4. разреда у износу од 1.929.600 динара.

Када је у питању школа „Петефи Шандор“ укупан износ уговореног превоза на екскурзије и наставу у природи са компанијом Бечејпревоз износи 1.864.000 динара, највећи износ је наставу у природи за ученике трећег и четвртог разреда од 1.220.400 динара.

Поред ових набавки на порталу је објављена и набавка коју је потписао председник општине Бечеј за рехабилитацију атарског пута у укупном износу од 5.657.520 динара са ПДВ-ом. Посао је уговорен са фирмом „Екстра Ауто Транспорт“ доо из Врбаса.