ВестиЕкономија

Јавне набавке: Покривање другог дела крова на згради Општине

У току протеклог двонедељног периода на порталу јавних набавки који се односе на јавне установе и предузећа општине Бечеј објављене су само две веће набавке од којих је за једну јавну набавку објавио Покрајински завод за заштиту споменика културе.

Након завршетка прве фазе обнове крова на кули и кровне конструкције над главном зградом и улазом у зграду општине сада је објављена и набавка, односно поступак уговарања радова за покривање другог дела зграде новим кровним покривачем. Предвиђени радови подразумевају замену кровног покривача новим бибер црепом као и реконструкцију опшива крова и фасадне радове на атици и тимпанону. Овај посао уговорен је са групом извођача која је радила и на реконструкцији првог дела крова и куле на челу са фирмом Никовић Компани из Београда. Вредност ових радова је 69.697.804 динара (износ са ПДВ-ом).

Такође је ЈП „Топлана“ потписала оквирни споразум за извођење „машинско изолаторских и грађевинских радова“ на отклањању хаварија са локалним фирмама МД Центар и АМД Стил доо на укупан износ од 1.920.000 динара.