КМФ Врање освојио први турнир

МАЛИ ФУДБАЛ МЕМОРИЈАЛН ТУРНИР  „ГОРАН СТОЈИСАВЉЕВИЋ ГОГА”

Клуб малог фудбала Врање освајач је првог меморијалног футсал турнира “Горан Стојисављевић Гога”, који се 25. и 26. септембра одигравао у спортском центру “Ђорђе Предин Баџа”. Организацуију међународног турнира потписују КМФ Бечеј 2003, Канцеларија за младе општине Бечеј и Општина Бечеј, а покровитељ турнира је био председник општине Бечеј Драган Тошић.
Екипа Врања у финалној утакмици била је боља од тузланског Салинеса са 4:3, док су треће место освојили домаћини који су савладали екипу Земун само право са 5:1.
За најбољег играча турира проглашен је Александар Јањић из КМФ Врање, Денис Исановић из Салинеса набољи је стрелац меморијалног турнира, док је за голмана турнира проглашен Жарко Сокић из екипе Земун само право
Горан Стојисављевић Гога био је дугогодишњи члан Клуба малог фудбала Бечеј 2003, он је боје Бечеја бранио од 2008 до 2013 године, а својим активним играњем допринео је његовом напретку и развитку.
“Толико сам несрећан а у исто време и поносан на мог сина, на Бечеј и све ове људе који су узели учешће на турниру”, казао је Рајко Стојисављевић, Горанов отац.
“Презадовољни смо како је протекао турнир. Нико од играча се није повредио и није било инцидената. Створила су се нека нова пријатељства, а посебно бих истакао да смо овим турниром почели да обележавамо сећање на једног великог човека какав је био Горан Стојисављевић Гога. Похвалио бих све учеснике турнира јер су пружили заиста одличан футсал, виђено је много лепих потеза и акција”, казао је Горан Страјнић испред КМФ Бечеј 2003.
Велику подршку и захвалност спортски клубови као и КМФ Бечеј 2003 дугују локалној самоуправи која несебично улаже и потпомаже рад и функционисање клубова у општини Бечеј.
“Познавао сам Горана Стојисављевића, који је био члан КМФ Бечеј 2003. Њему је увек био колектив пре личног интереса. То би требало да нам буде узор, не само у спорту, већ и у другим областима. Била ми је привилегија познавати Горана, пре свега као доброг човека. Зато ћемо се заједнички трудити да омасовимо овај турнир, који је био међународног карактера”, казао је председник општине Бечеј, Драган Тошић.
Поред меморијалног, турнир је био и хуманитарног карактера, а сума која је сакупљена од продаје улазница уплаћена је за лечење Алексе Продановића из Бачког Градишта.

Вукашин Љубојев