Друштво

„Комшије за комшије“: Одржан „Фестивал осмеха“

У Север Ђуркић насељу је удружење „Комшије за комшије“ на игралишту и на спортском терену организовало претходног викенда малу манифестацију за становнике овог насеља и госте намењену пре свега деци. Манифестација „Фестивал осмеха“ на дечијем игралишту окупила је веома велик број деце али и родитеља, бака, дека и других.

Било је свега занимљивог за децу на овом фестивалу. Било је слаткиша али и мађионичарских тачака, кловнова, уметничких и радионичарских програма, великог балон тобогана, вожњи коњском запрегом, аниматора али и суперхероја као што је Спајдермен, пуно музике и пре свега смеха. Клинци су уживали и били веома весели. Један од посебних програма је био и мали петинг золошки врт са домаћим животињама, било је ту много беба: пачићи, зеке, јагње и једва већа игуана … „Осмех је једина крива линија која може исправити многе ствари на свету!

Осмех је песма, слатка мелодија препуна топлих нота и акорда! Наш ФЕСТИВАЛ ОСМЕХА је оправдао очекивања. Била је то највећа дечија забава у Бечеју икада! Захваљујући стотинама осмеха, насеље Север Ђуркић је у недељу био насмејани центар Бечеја! Велико хвала комшијама и свима вама који нас подржавате и који сте се јуче уз осмех дружили са нама! Велико хвала и нашим драгим пријатељима  посластичарници Жербо М, дечијем аниматору Magic Bimbo Show, мађионичару, Јовани Хосовиц и Бењамину Бели Ердег на вожњи коњском запрегом, Анико Чузди на Великом Тобогану на надувавање, Драваи Ђурчик Ренати  на осликавању лица,  Даниелу Мартинко на плакату, дечијим аниматорима Кловновима и Спајдермену. До следећег дружења будите ведри, радосни и насмејани!“ – саопштили су на фејсбук налогу организатори.