Друштво

„КОРАК НАПРЕД – МОЋ ЖЕНЕ”

ПО МЕТОДАМА КЊИГЕ „ПАКЕТ БОЈЕ ЉУБАВИ“
28.09.2019 од 16:00-17:30 часова
Ово је радионица за све Вас које желите да направите нови корак напред у свом личном или емотивном животу, у породици или каријери. Имћете  прилику да научите и користите нове технике ослобађања и оснаживања личности жене и буђења позитивне, чисте енергије  и снажне воље. Корисно проведено време у коме ћете моћи да завршите старе започете процесе који вам одузимају вољу и енергију, и да покренете нове позитивне процесе који вас воде корак напред у Вашем животу.
ШТА ЈЕ ТО ШТО ВАС СПРЕЧАВА, БЛОКИРА И ТРОШИ ВАШУ КРЕАТИВНУ СНАГУ?
Да ли се увек осећате као да сте на корак до циља, али из неког разлога не урадите тај магични корак. Стално се  бринете о новцу, обавезама, борите са умором, нерасположењем, неизбалансираном исхраном и конфликтима у себи.  Да ли  понекад осећате као да је то “ваша судбина“ и да из тог круга тешко можете изаћи? Нешто вас стално зауставља, одузима енергију и враћа корак назад. Иако сте окружени људима које волите и даље жудите за нечим још, нечим што стално тиња у вама.
Ако вас нешто од овога описује, запитајте се: „Шта ме стварно спречава да се покренем?“
Не зато што не радите довољно напорно, или нисте довољно срећни, или чак и да већ радите на себи пуно, једноставно ваш мозак је програмиран од стране друштва – медија, ваших ментора, па чак и ваших родитеља да вас увуче у зону сигурности без истинске среће, испуњења и безусловне радости. Истина је да није лако пробити властите менталне баријере и променити лоше навике у корисно понашање и напредне кораке. Али захваљујући најновијим истраживањима, енергетским вежбама и цоацхинг алатима, ви то можете заувек променити.
ШТА ЈЕ ЦИЉ РАДИОНИЦЕ?
• да вам помогне да се ослободите непотребног емотивног баласта и менталних образаца које носите на леђима годинама и деценијама, успоравају ваше напредовање и држе вас у “ статус Qуо” позицији,
• да вас оснажи, да у свој живот унесете нову снагу и пробудите унутрашњу инспирацију иотворите нове могућности.
• да волите и поштујете себе и свој живот у правој мери.
• да пробудите за цео живот “моћ жене” у себи
Научићете како да разумете болно искуство, страх и неуспех, јер разумевање је први весник емотивне и менталне слободе. Ова  радионица је припремељена по методама књиге ’Пакет боје љубави’ и покреће додатне процесе и практичне задатке који нису обуваћени књигом. Вођене вежбе осмишљене су тако да вам пруже конкретна лична искуства, како бисте боље разумеле себе и превазишле ограничења која годинама носите у себи. Уз подршку Јованке Вајагић имаћете прилику да научите како да се слободне крећете напред пуном женском снагом без ограничења.
Сада је право време да се ослободите непотребног талога прошлости и окренете лице времену у којем сада живите и стварате своју будућност!
ЗА КОГА ЈЕ РАДИОНИЦА?
За тебе,
• која осећаш притисак околине и мањак енергије за напредак
• ако се бориш страхом од неуспеха
• која желиш да будеш боља себи и другима и учиниш корак више, јер у себи осећаш да можеш, али нешто те спречава
• која желиш да живиш свој живот срећна и испуњена
• ако си изашла из емотивне везе или брака и тражиш мотивацију и подршку за нови корак напред.
• која желиш да поставиш прави циљ и направиш план како ћеш свој ЦИЉ да оствариш
• ако си сада у процесима промене, лошим односима који дуго трају и исцрпљују снагу и здравље и зтреба ти подршка и знање како?
• Ово је радионица за све вас драге жене које живите под притиском нерешених емотивних или породичних проблема и осећате недостатак енергије, снаге и воље да искорачите напред и креирате здраву средину у којој живите заједно са својим наближима.
Промотивна цена радионице: 1000 дин
УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА УЧЕСТВУЈЕТЕ У РАДИОНИЦИ, ОСНАЖИТЕ СЕБЕ И ОСТВАРИТЕ ЦИЉЕВЕ,
ПОШАЉИТЕ ПРИЈАВУ:
Марина Радић Макс денс Бечеј
Моб. Тел. 063 8722020