Спорт

Никола Влајков „закитио“ ревију

ПРОФЕСИОНАЛНИ БОКС

Једанаеста ревија профи бокса коју је организовао Кик бокс клуб Бечеј у сарадњи са Српском професионалном боксерском федерацијом одржана је у среду 6. новембра у сали ДТВ Партизан у Бечеју. Као и десет претходних пута љубитељи „племените вештине“ су могли да уживају у одличним борбама током програма који је имао свој врхунац у главној борби вечери у категорији до 71 килограма у којој је наш суграђанин Никола Влајков победио на поене резултатом 2:0 (60:54) Милана Живковића из Беочина. То је била и једина борба која је завршена на поене пошто су осталих пет борби завршене пре предвиђеног времена.
Огњен Рауковић из Беочина је савладао Бечејца Александра Живков Аксина прекидом на почетку треће рунде у категорији до 78 килограма у првом мечу програма. Након тога је Богдан Драшковић из Зрењанина, у категорији до 63,5 килограмам, прекидом у другој рунди победио Иштвана Кишутцаиа из Бечеја.
Стефан Чоловић из Београда је нокаутом у четвртој рунди извојевао победу над Срећком Јањићем из Смедеревске Паланке у категорији до 81 килограма.
Француз Жилијен Боа је прекидом у трећој рунди победио Вању Димитрова из Кикинде у категорији до 72 килограма, а Милан Куртић из Прокупља је био бољи од Александра Марића из Новог Сада прекидом у првој рунди у категорији до 77 килограма.
Према речима Жарка Радовића. Главног организатора и ове ревије професионалног бокса је истакао велико задовољство што је сала ДТ Партизан била пуна гледалаца иако је био радни дан, што довољно говори колико Бечејци воле бокс. Такође он је истакао да је у плану да се до краја организује још једна боксерска ревија што ће бити лепа прилика да љубитељи „племените вештине“ уживају у још једном актрактивном програму.