Спорт

Веома добар наступ у Нишу

КИК БОКС – „БАЛКАН БЕСТ ФАЈТЕРС 2019“

Такмичари Кик бокс клуба Бечеј остварили су још један изузетан наступ на веома цењеном међународном турниру „Балканс бест фајтерс 2019“ које је у Хали „Мика Антић“ у Нишу окупило око 400 такмичара из преко 70 клубова из осам држава.
Најуспешнији представник нашег клуба на овом такмичењу је био старији јуниор Арон Карољи, који је у категорији до 63,5 килограма у дисциплини лоу кик, у финалу једногласном одлуком судија савладао освајача светских и европских првенстава, репрезентативца Северне Македоније и приказао један од својих најбољих мечева.
Веома добра је била и старија јуниорка Милица Стојшин, која је у категорији до 60 килограма, у дисциплини лоу кик, у финалном мечу у изједначеној борби нажалост изгубила од домаће такмичарке из Ниша, чиме јој је припало сребрно одличје
Млађи јуниор Ђорђе Вујаковић, је у категорији до 60 килограма, у дисциплини лоу кик, у полуфиналу изгубио од репрезентативца Србије из Бора и освојио бронзану медаљу. Исти резултат остварила је и кадеткиња Тамара Стојшин, која је у категорији до 46 килограма, у дисциплини кик лајт изгубила у полуфиналу од такмичарке из Северне Македоније, према речима Жарка Радовића, тренера наших такмичара, проблематичном одлуком судија са 2:1 и освојила бронзану медаљу. Пионирка Соња Вукшић, је у категорији +47 килограма у дисциплина кик лајт, изгубила у полуфиналу од такмичарке из Београда, иако је у четвртфиналу супериорно савладала такмичарку из Грчке и освојила бронзану медаљу.