Одбојка: Бечејци пењу се ка врху табеле Одбојкаши Бечеја забележили су две победе у

Одбојкаши Бечеја забележили су две победе у последња два кола, одиграна 10. и 16. децембра, на домаћем терену. У деветом колу савладали су Рибницу 2 из Краљева са 3:2 по сетовима 22:25, 25:23, 25:20, 22:25, 15:12, док су у десетом колу победили екипу Футога са убедљивих 3:0, по сетовима 25:23, 25:23 и 25:16.
Тренутно Бечејци заузимају осму позицију на табели.

У последњем колу овог дела сезоне, које се игра 25. децембра, екипа Бечеја путује у Лозницу, где ће их дочекати истоимена екипа која је последње пласирана са смо једним бодом.
„Иако су последњи на табели, договорили смо се са тренером да ћемо максимално озбиљно ући у ову утакмицу. То је опет искуснија екипа, знају да играју. Уколико будемо имали озбиљан сервис мислим да неће бити проблема“, казао је Небојша Миловац из Одбојкашког клуба Бечеј.

Подсетимо да Бечејци имају утакмицу мање јер је прво коло са Косовском Митровицом одложено, а та утакмица ће бити одиграна у другом делу сезоне. Уколико Бечеј победи у обе утакмице екипу из јужне српске покрајине, многим тимовима ће бити помршени конци у борби за врх табеле.

Вукашин Љубојев