Одбојкаши Бечеја у четири кола одиграли само две утакмице

Поред тога што одбојкашима Бечеја није ишао жреб на руку, сада се због тренутне епидемиолошке ситуације одложила још једна утакмица, па је тако тим Бечеја једина екипа у лиги која има само два одиграна меча, односо исто толико неодиграних.
Подсетимо, момци са Тисе нису одиграли утакмицу првог кола у Косовској Митровици због великог броја заражених у том граду, а сада су и у четвртом колу остали без утакмице, јер се у недељу није одиграо меч у Новом Саду са тимом Војводина 2, из разлога што је велики део новосадског тима у излоцији.
Наредни меч који очекује тим Бечеја игра се у петак 12. новембра у 18.30 у спортском центру „Ђорђе Предин Баџа“, а у госте долази екипа Баната из Вршца, која је осма на табели са једном победом и три везана пораза.
Играч Бечеја Огњен Коковић напомиње да ће екипа бити у пуном саставу, али и да Банаћани имају велике амбиције у овој сезони и циљ им је да буду на врху табеле, због чега су и довели и три појачања из Новог Сада, међу којима је и Бечејац Властимир Лукић.
Вукашин Љубојев