Спорт

Пораз од Апатинаца

ФУДБАЛ БАЧКО ГРАДИШТЕ – ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА СЕВЕР

Екипа ОФК Младост АПА из Апатина покварила је жељу свих љубитеља фудбала у Бачком Градишту да се зимска пауза дочека са оствареним добрим резултатом пошто су у утакмици последњег кола јесењег дела сезоне у овиру Војвођанске лиге Север која је одиграна у суботу 23. новембра победили домаћу Војводину резултатом 2:1. То је био меч који скоро сат времена није донео голове али су гости ипак успели да са два поготка реше питање победника. Домаћа екипа која је играла без неколико стандардних првотимаца није могла више од поготка Сима Јанковића који није био довољан за изједначење.
Изабраници Лазара Дабижљевића су овим поразом наставили серију лошијих резултата, па је утисак да је добро што наступа зимска пауза, како би се екипа из Бачког Градишта, иначе дебитант у овом рангу такмичења консолидовала и добро припремила за наставак сезоне.
На крају јесење полусезоне Војводина из Бачког Градишта заузима једанаесто место на табели са 17 бодова, уз позитивну гол разлику од 19 датих и 16 примљених погодака и скор од четири победе, пет нерешених и шест пораза.
Први ривал Градиштанаца у наставку сезоне биће Тиса из Адорјана са којом су јесенас играли нерешено у гостима па ће изабраници Лазара Дабижљевића већ у првој утакмици сигурно тражити нове бодове на свом терену.

Синиша Ерак